Arrangementen

ROOM heeft een compleet uitgeruste keuken waar je een heerlijk ontbijt en diner kunt bereiden. Wij kunnen het ook voor je doen, je kunt kiezen uit een aantal opties. Kijk ook eens naar het populaire arrangement: ‘2 dagen onbezorgd genieten’. Onze gasten vinden het vaak super-de-luxe dat ze het huis niet uit hoeven voor een lekkere maaltijd. Dineren bij het haardvuur of op het terrasje in de zon – roomservice zoals het bedoeld is!

Ontbijt

ontbijt compleet
Luxe ontbijt, met alles erop en eraan, zoals versgeperst sap, warme broodjes, yoghurt, fruit, homemade muffins, koffie en thee. Wordt geserveerd. € 12 p.p.

ontbijt pakket
Een fijn ontbijtje met o.a. broodjes, beleg, sap, fruit en yoghurt. Alles staat klaar in de koelkast. € 6 p.p.

Minimale ontbijtbestelling is voor 2 dagen, dit mag ook een combinatie van de twee ontbijtopties zijn.

Twee dagen onbezorgd genieten

Leuk arrangement om cadeau te doen aan een ander of jezelf! Op basis van 2 personen € 180 p.p. (3e en 4e persoon op aanvraag)

  • 2 overnachtingen met uitgebreid luxe ontbijt.
  • Een heerlijke ovenschotel staat voor je klaar op de dag van aankomst. Wordt geserveerd met salade en een karaf wijn of een alcoholvrij drankje. De koffie maak je zelf, wij zorgen voor wat lekkers erbij.
  • De tweede avond geniet je in het veelgeprezen ‘Restaurant Bovenmeester’ in Steenwijk van een mooi 4-gangendiner, alleen de drankjes reken je zelf af.
  • Aankomst mogelijk op alle dagen, behalve zondag.

ROOMservice – Uit eten bij ROOM!

In overleg kun je gebruik maken van onze dinerservice (ook vegetarisch). De maaltijden worden geserveerd in het huisje, ROOMservice dus! Momenteel te bestellen:

Ovenschotel compleet
Een heerlijke ovenschotel met verse ingrediënten. Met salade en een karaf wijn. De koffie maak je zelf, wij zorgen voor de chocolaatjes. € 20 p.p.
Soep
Lekkere, verse zelfgemaakte soep met een knapperig stokbroodje, kaas/vlees plankje, en een karaf wijn. De koffie maak je zelf, wij zorgen voor de chocolaatjes. € 16 p.p.

Voor ontbijtjes, maaltijden en het arrangement geldt: vraag op tijd aan, last minute is niet altijd mogelijk.